Mercedes b klasse

Mercedes B-Klasse som den bedste familiebil

Leder du efter en ny familiebil, men stadig er usikker på dit valg? Du har nok været helet internettet rundt, men du kan stadig ikke finde den bedste familiebil – endnu. En Mercedes B-Klasse er nok svaret på dit spørgsmål. Men hvorfor?

Med den nye Mercedes B-Klasse får du plads, komfort og sikkerhed, som gør, at du ikke har brug for andet. B-Klassen giver dig mere plads end A-Klassen og derfor er det også en af de bedste familiebiler, hvis du stadig ønsker at investere i en Mercedes. Mercedes B-Klassen ser større ud end A-Klassen, men det er også en selvfølge, da det er en familiebil.

 

Mere plads

B-Klassen har mere kabineplads og derfor kan den uden problemer rumme en hel familie. Du kan altså sagtens have børnesæder og børnene med i bilen uden påklageligheder. Særligt ved B-Klassen er at bagsædet har mere plads til knæ og hoved, og udsynet er helt perfekt. Med mere plads får du også mulighed for at opbevare mere i baggagerummet og du får desuden også mulighed for at have en undskyldning til at tage på en weekendtur til en af nabolandene.

 

Automatgear

B-Klassen har automatgear, hvilket betyder at du er helt komfortabel mens du kører. Dette er en fordel, hvis du f.eks. skal på ferie med bilen og dermed undgår du, at blive træt i benene eller knæet, når du hele tiden skal holde koblingen nede hver gang du skifter gear. B-Klassen er altså pærelet at køre i og den kan sagtens også køres af en nybilist, der vil have det lidt nemmere end de andre.

 

Pris

B-Klassen er desuden også billiger end A-Klassen og derfor er der også en god grund til at overveje B-Klassen, hvis man gerne vil spare penge. B-Klassen har desuden top kvalitet og dermed vil prisen også være pengene værd. Du kan få en topudstyret Mercedes B-Klasse til tæt på 500.000 kr. hvilket også kan finansieres, så du betaler et mindre beløb hver måned. Du kan også vælge at lease den, så du ikke behøver at betale bilen af i 5 år.

 

Sikkerhed

Mercedes B-Klasse har en del sikkerhedsudstyr, der gør at du og din familie er i helt sikre hænder og kan køre bilen uden at frygte noget. Du kan få B-Klassen leveret med alle sikkerhedsudstyr, som Mercedes har opfundet. Du kan hos B-Klassen få en nødbremse, der kan bremse både for fodgængere, cyklister og biler. Lægger du altså ikke mærke til en gående person, så kan Mercedes B-Klassen med sit sikkerhedsudstyr bremse for dig. Du vil her med en fordel redde liv og undgå skræmmer – eller en tur forbi bilværkstedet. Du kan desuden også få B-Klassen med en parkeringsassistent, der selv parkerer på langs eller på tværs af kørselsretningen. Det er altså en helt ny måde at parallelparkere på og du kan slippe for al den besvær med en Mercedes B-Klasse.