Drinks

6 drinks som alle vil elske

Der findes uendelige mange forskellige typer drinks, og det er meget forskelligt hvilken type drink man kan lide. Vi  har dog vovet os ud i at finde de mest populære drinks, som tilfredsstiller langt de fleste menneskers smagsløg.  Her får du derfor 10 nemme cocktails og drinks, som du altid kan stole på er lækre og friske:

 

  1. Martini

De fleste har nok hørt om martini, og den er super let at lave, da den kun besår af to ingredienser – nemlig gin og vermouth. Der er mange forskellige måder at lave en martini på, og hvis man har set James Bond ved man også, at den helst skal være ”shaken not stirred”, altså rystet og ikke rørt. Vælg helst en klassisk gin, hvid vermouth og ryst det sammen i en shaker med isterninger – så har du en perfekt martini.

 

  1. Strawberry daiquiri

En strawberry daiquiri falder næsten altid i god jord hos de fleste gæster, hvilket nok skyldes at den har en sød smag som minder om en blid jordbærsmoothie. Også denne drink findes i mange forskellige varianter, men kan f.eks. bestå af rom, jordbærlikør, saften fra en lime og friske jordbær. Ingredienserne blandes sammen med isterninger i en blender, og serveres med jordbær som pynt.

 

  1. Margarita

Margarita har længe været en sikker favorit på drinkskortet, og består af både tequila, cointreau og frisk limejuice, som giver en meget sommerlig og frisk smag. Det er også utroligt lækkert, hvis du kører en limeskive rundt på glassets kant og dypper det i salt.

 

  1. Mojito

Også mojitoen har efterhånden fået en fast plads på alle drinkskort, og er uden tvivl en af verdens mest populære drinks. Et bud på hvordan en mojito kan laves er, at du først knuser nogle mynteblade,  og derefter tilsætter sukker og lime og blender. Efter det er blendet godt sammen kan du tilsætte rom og rører rundt endnu en gang. Slut af med at tilsætte en smule danskvand og is, og pynt eventuelt med en lille limeskive.

 

  1. Bloody Marry

En all time favorit, som du helt sikkert også kender i forvejen. Drinken består i grove træk af vodka og tomatjuice, men du kan med fordel også tilføje citronsaft, salt, peber og Worcestershire-sauce. Også denne drinks skal laves ved at putte alle de førnævnte ingredienser i en shaker med isterninger, som du ryster hurtigt og hælder op i et glas.

 

  1. Vin

Hvis du ikke gider og bøvle med at lave en drink selv, så er det letteste valg selvfølgelig at servere en lækker vin, såsom den gode italienske vin Prosecco, som langt de fleste godt kan lide. Hvis du vil gøre et glas vin mere eksklusivt kan du putte det i flotte glas og pynte med en limeskive eller salt på kanten.